IZREDNA NOVICA! Policija išče morilca, ki je sredi Ljubljane ustrelil moškega.

pištolA
slika je simbolna

Policija je bila danes okoli 15. ure obveščena o dogodku na območju Viča, v katerem je bila poškodovana ena oseba. Policisti so prihiteli na kraj dogodka in našli huje poškodovanega moškega, ta je kmalu po njihovem prihodu zaradi prehudih poškodb umrl.

»Kriminalisti so kraj dogodka takoj zavarovali in začeli izvajati prve nujne ukrepe za izsleditev storilca. Več informacij vam trenutno ne moremo posredovati, saj kriminalistična preiskava intenzivno poteka.

Storilec naj bi bil moški, visok 170 centimetrov, oblečen v temna oblačila, imel je zamaskiran obraz, na glavi pa črno kapo. S kraja je peš pobegnil v smeri Rožne doline. Policija je vse, ki bi karkoli vedeli ali bili priče dogodka, pozvala, da o tem obvestijo policijo na 113 ali anonimni telefon policije.

Pozor, moški je lahko nevaren.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.