IZREDNA NOVICA! Pridržali žensko, ki je pripravljala atentat na predsednika Ukrajine

Ukrajina vojna
slika je simbolna

V Ukrajini pridržali žensko zaradi suma sodelovanja pri načrtovanju napada na ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega.

Ukrajinske oblasti so pridržale žensko, ki naj bi Rusiji pomagala pri načrtovanju napada na ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega, je v ponedeljek sporočila ukrajinska varnostna služba SBU. Napad naj bi Moskva poskušala izvesti med obiskom Zelenskega na območjih, ki so jih po junijskem uničenju jezu Kahovka na Dnepru prizadele poplave.

Piše Žurnal24.

Po navedbah SBU naj bi ženska zbirala obveščevalne podatke o načrtovani poti Zelenskega med njegovim obiskom v regiji Mikolajiv na jugu Ukrajine. Domnevno je fotografirala lokacije in poskušala pridobiti informacije od osebnih stikov na tem območju. S temi informacijami naj bi Rusiji pomagala pri pripravi “obsežnega zračnega napada” na regijo, poroča francoska tiskovna agencija AFP. 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.