Moški razgrajal po Mc’Donaldsu v Mariboru in naredil škode za 200 tisoč evrov

McDonalds Maribor na Tržaški cesti

Policisti PP Maribor II so ob 00.23 obravnavali 33-letnega moškega zaradi kršitve javnega reda in miru v notranjosti gostinskega lokala Mc’Donalds, na Tržaški cesti v Mariboru, ki je bil v tem času že zaprt.

 

Policisti so opravili ogled kraja dejanja, moškemu izdali plačilni nalog zaradi več kršitev določil Zakona o javnem redu in miru, po vseh zbranih obvestilih in drugih dejanjih pa bo v skladu z določili Zakona o kazenskem postopku zoper osumljenega podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru, piše Maribor24.

Mariborski policisti 33-letnika prav tako obravnavajo zaradi suma kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari po 220. členu Kazenskega zakonika, saj je z razbijanjem v gostinskem lokalu povzročil, po prvi nestrokovni oceni, za približno 200.000,00 EUR škode, so pravijo na Policijski upravi Maribor.

 

McDonalds na Tržaški cesti v Mariboru je priljubljeni lokal številnih Mariborčanov, saj je za obisk primeren z avtomobili tudi v nočnem času.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.