Izredna novica! Ruparju pred shodom upokojencev zagradili Trg republike!

Pavle Rupar, shod upokojencev

Saj ni res pa je, bi lahko dejali. Levičarska pamet je očitno močna le takrat, ko gre za nagajanje. Pavlu Ruparju so namreč ogradili Trg republike in mu, kljub dovoljenju policije onemogočili Shod upokojencev.

Domiselna, oziroma bolje rečeno pretkana poteza levičarjev, kako onemogočiti shod upokojencev, ki ga sedaj že sedmič organizira Pavel Rupar. Med 11. in 17.  septembrom, namreč  v Ljubljani poteka ženski teniški turnir WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana. Kot vsako leto, bi moralo biti osrednje igrišče, v Parku Zvezda. A zanimivo,  Zavod za varstvo kulturne dediščine tokrat ni dal soglasja za postavitev začasnega teniškega igrišča v Parku Zvezda, na katerem bi potekali dvoboji največjega teniškega turnirja za dekleta v Sloveniji. Zato so se odločili, da bo turnir kar na Trgu republike, katerega so že ogradili.

Tako so očitno udarili dve muhi na en mah. Turnir ima drugo lokacijo, Ruparju pa prepovedali shod na Trgu republike. Gre za načrtno nagajanje, ali za slučajnost? Na Kongresnem trgu so namreč že potekali špottni dogodki in turnirji svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour ter mednarodni košarkarski turnirji FIBA Challenger in tako dalje..

Kaj bo torej najbolj onemogočilo člane društva 1. oktober in jezne upokojence? To, da ne bodo mogli zborovati? Kot nam je zaupal predsednik društva 1. oktober in organizator protestov Pavel Rupar, je tudi iz policije dobil obvestilo, da je sedaj zaradi dogodka na Trgu republike prostora le za 3000 ljudi.

O nadaljnjih potezah društva 1. oktober vas bomo sproti obveščali. Spremljajte portal e-maribor.si.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.