Slavko Gaber nad desne ravnatelje in stroko? Se tudi tu obeta levičarska nadvlada?

Slavko Gaber, slika Nova24TV

Prvi šolski minister levo usmerjeni Slavko Gaber je bil prvi šolski dan v petek  spet aktualen. Opažen je bil namreč v prostorih ministrstva za šolstvo oziroma pri ministru Darju Feldi. je potrebno iz šol izključiti vse učitelje, ki ne razmišljajo po levo?

 

Kot piše portal plus, naj bi se pričakoval pričakuje obračun nad “desnimi” šolniki. Predvsem tistimi, ki so bodisi podpirali bodisi se niso upirali v času ministrovanja prejšnje šolske ministrice Simone Kustec. Vojna ni le na nacionalni TV, čistke in obračuni so vsepovsod. piše omenjeni portal.

 

Dr. Slavko Gaber velja za brezkompromisnega ideologa z jasnimi cilji, med katerimi ni prostora za razmah zasebnega šolstva, verske izobraževalne alternative ali vdor nadnacionlanih šolskih sistemov je že dolgo znano.

 

Gaber sicer ostaja zvest ideji javnega šolstva, pa čeprav se je ravno t.i. Gabrov šolski sistem v zadnjih dveh desetletjih izkazal kot eden največjih krivcev za slovensko mediokriteto in vladavino negativne selekcije. Z drugimi besedami, Gaber je zadnji, ki lahko komurkoli soli pamet ali od aktualnega šolskega ministra karkoli zahteva. Še več, človeka, ki samovšečno trdi, da ima Slovenija “najboljši šolski sistem na svetu”, bi vsak normalen minister s kančkom osebne integritete Gabru predlagal pregled pri zdravniku.

 

Gaber ima za “očiščenje” desnih šolnikov, kot piše portal plus, zdaj bolj kot kdaj koli prej prosto pot. Je ideolog stranke Levice na področju šolstva, podpira ga sindikat SVIZ in njegovo vodstvo, Levica je v vladi Roberta Goloba, ki vlada z zgodovinsko večino v parlamentu. Vprašanje je le, koliko navdušenja bo za čistko v šolstvu pokazal premier, ki je formalno predsednik stranke, iz katere kvote je tudi minister Felda. Po informacijah Portala Plus, bo minister, ki velja za bogaboječega človeka in poslušnega ministra, naredil samo to, kar mu bo naročil oziroma dovolil premier.

 

Bojmo se torej Goloba, ne Gabra?

 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.