IZREDNA NOVICA! Ruski raketni napad na Poljsko. Najmanj dve žrtvi!

slika, tweeter

Zaradi najmanj dveh mrtvih v ruskem raketnem napadu na Poljsko, je premier Mateusz Morawiecki sklical nujno sejo varnostnega sveta, ko so ruske rakete eksplodirale na ozemlju Poljske v bližini meje z Ukrajino. 

Na Ukrajino je v zadnjem dnevu padlo več kot sto ruskih izstrelkov. A tarča raketnig napadov ni bila le Ukrajina, ampak tudi Poljska. Rakete so tako padle na Poljsko mesto Przewodów, ki je odaljen okoli 65 kilometrov od meje z Ukrajino. Rkete so tam zadele sušilnice žita. Urli sta najmanj dve osebi. Na kraju eksplozije naj bi že bili policija, tožilstvo in vojska.  

Socialni medij Višegrad 24 poroča, da sta poljski predsednik in premier sklicala svet za nacionalno varnost. Poljski radio Zet, ki je prvi poročal o domnevnem napadu, navaja tudi pripravljenost lovskih letal, ki naj bi poletela z letališča Tomaszow Lubelski, prav tako naj bi na kraj zločina prišel preiskovalni sodnik.

Kako bo na napad odgovorila Poljska, bomo poročali v jutranjih novicah na našem portalu.

 

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
86%
2.1km/h
20%
1°C
3°
-0°
1°
Sun
1°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
2°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA