Nagravžno! Nataša Pirc Musar za svojo promocijo izrabila kar Čeferina

Zares nagravžno! Nataša Pirc Musar, katera se še vedno hvali da bo predsednica izkorišča vse sile, da se čimbolj promovira in da izkoristi vse znane sile na levi politični obli.

“Danes sem bila na obisku pri sošolcu. Pri kolegu, pravniku. Pri človeku, ki ga neizmerno cenim od študijskih časov dalje, saj vseskozi dokazuje, da je naša geografska majhnost zgolj nesmiselna ovira nas samih. Aleksander Čeferin je velik človek in poznava se dobro polovico najinih življenj. Pogovarjala sva se o podpori, ki jo lahko kot prvi človek UEFE ponudi pri še večji mednarodni uveljavitvi Slovenije v svetu. Veliko časa pa sva posvetila povsem konkretni temi, ki je v izjemnem interesu Slovenije, kandidaturi naše države za nestalno članico Varnostnega sveta OZN. Obljubil je, da bo pri doseganju tega cilja pomagal po vseh močeh,” se je pohvalila Nataša Pirc Musar na svojem Facebook profilu. Pri tem pa je treba poudariti da gre v bistvu pri tem za čisto manipulacijo in “nategovanje” naroda. Očitno ona to dobro obvlada.

Pri tem verjetno je vsakomur jasno, ugotavlja Požarepor, da ne gre za nikakršen prijateljski obisk, ampak za strogo načrtovani del finalne predvolilne kampanje pred drugim krogom predsedniških volitev. Toda Nataša Pirc Musar sošolca, kolega in pravnika, predvsem pa predsednika Uefe (sicer Aleksander Čeferin ob teh dneh za Pirc-Musarjevo ne bi bil vreden počenega groša, kaj šele vožnje Ljubljane v Grosuplje), grobo zlorabi tudi s pripadajočim tekstom, zapisom, ki naj bi (naj)bolj naivnim volivcem prikazal/dokazal, kako je Musarjeva hudo prizadevna tudi na zunanjepolitičnem področju (Slovenija, varnostni svet, OZN), kjer je sicer zelo opazno bosa.

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
96%
2.6km/h
75%
1°C
3°
1°
1°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-3°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA