Izredna novica! Upokojenci zaostrujejo protest. Maja bodo blokirali Ljubljano?

Shod upokojenev

Upokojencem je prekipelo. Dovolj imajo neposlušne vlade, ki jih ignorira. Zato bodo zaostrili protest in ustavili tako avtobusni, kot železniški promet, pravi predsednik društva 1. oktober Pavel Rupar.

Vlada Roberta Goloba se pogovarja z vsemi le nas upokojence želi izstradati do smrti! Namenoma se ne pogovarja o dvigu pokojnin, ustreže vsem drugim, le vas želi dobesedno čimprej pokopati!!!

Dokler pojemo čebelice in stojimo na trgu republike mislijo, da smo brezzobe mucke!

Zato bo četrti (4!!!) Shod upokojencev 3. Maja 2023 ob 15. Uri na avtobusni in železniški postaji v Ljubljani pred kipom generala Rudolfa Maistra. Shod in poti “ogleda stavb” na tem področju bomo prijavili! Vemo, da bo s tem blokiran avtobusni in železniški promet v Ljubljani a drugačnega jezika očitno ne razumejo! V kolikor bo prišlo do pogovorov in takojšnjega dviga pokojnin po naših zahtevah in predlogih, bomo lokacijo spremenili, v nasprotnem se bomo sprehajali v krogu avtobusne postaje vse popoldne!!

Seveda bomo vihrali slovenske zastave in peli slovenske pesmi! Ne bomo se pustili posmehovati ljudem, ki ne vedo, kaj je delo, težko življenje in garanje! Že vnaprej se opravičujemo vsem, ki tam načrtujejo v sredo 3. Maja 2023 po 14. uri poti, vožnje z avtom, avtobusi in vlaki na ta dan! Pritisnite na vlado, ki starostnike obravnava ,kot jih je Hitler v taboriščih!

“Pričakujem pritiske policije, morda aretacijo, celo zapor! Pričakujem hude ukrepe in sankcije zoper društvo “inštitut 1,. Oktober” a če se ne bomo borili zase in naše pokojnine, potem nas bodo do konca izstradali,” pravi predsednik društva Pavel Rupar! Stopite nam v bran, pomagajte in se ne bojte, Prosim za pomoč KMETE, GASILCE, MEDICINSKO OSEBJE, VOJAKE IN POLICISTE! POMAGAJTE NAM, ŽIVETI MORAMO!!!

Tako so zapisali v društvu 1. oktober in na shod povabili vso Slovenijo!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.