Izredna novica! Viličar zapeljal prek prostovoljca. Ta je hudo ranjen in se zdravi v UKC Ljubljana!

zajem slike

Saj ni res pa je. Golobov dan solidarnosti je Sloveniji prinesel delavno nesrečo, ko je prostovoljca zadel viličar in ga povozil. Prostovoljec je bil hudo ranjen.

 

Okoli 13. ure, je bila policija obveščena o delovni nesreči na območju Komende. Po doslej zbranih podatkih je bilo ugotovljeno, da se je na območju komunalnega odlagališča nahajal voznik delovnega stroja z naloženim materialom (bager).

 

Na odlagališče je v tem času pripeljal voznik s tovornim vozilom, ki je vozil odpadni material iz področij sanacij, izstopil, ter se gibal v bližini delovnega stroja. Pri premiku z delovnim strojem, voznik ni opazil moškega, ki je izstopil iz vozila ter ga zbil in delno prevozil. Moški je pri tem dobil hujše poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana,” so zapisali na PU Ljubljana!

 

Ob tem opozorila tudi na previdnost povsod, kjer poteka odprava posledic nedavnih poplav. Preveč ljudi na kupu je lahko tudi usodno. Tega se Golob očitno ni zavedal, saj nebi delovnega ponedeljka razglasil za praznik.

 

Prostovoljec sicer preživel, viličar pa mu je zapeljal preko prsi in ramena. Bil pa naj bi prostovoljec iz smetarskega podjetja SIJ Odpad Pivka in je dovažal smeti na smetišče v Kamniku, pišejo Slovenske novice.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.