Kučan, Janšo obtožil, da se pri odpravljanju posledic poplav poslužuje vseh trikov.

Milan Kučan
slika: demokracija

Tako sramotnega intervjuja, kot si ga je privoščilo Delo v svojem podcastu, Moč politike, ko je gostilo nekdanjega predsednika države in še vedno živega prvega komunista Milana Kučana, pa še ne.

Milan Kučan, je zagotovo eden tistih, ki je največji sovražnik predsednika SDS Janeza Janše. Zato si je tudi v podcastu Dela z naslovom “Moč politike” privoščil nekaj nizkih in nesramnih stavkov, še posebej, ker gre za medsosedsko pomoč sodržavljanom, ki so v ujmi izgubili svoje imetje. Kučan pravi, da so bili državljani v teh dneh na svojevrstnem referendumu in so povedali, kakšno državo si v resnici želijo – da si želijo državo solidarnosti, sodelovanja, vključevanja in medsebojne pomoči. A pozabil je povedati, da take države z Golobovo vlado ne morejo dobiti.

Na vprašanje, kako Kučan komentira pomoč stranke SDS v poplavah, pa je odgovoril, da se stranka SDS poslužuje vseh trikov, katere obvlada zlasti predsednik te stranke Janez Janša. Za Kučana je torej pomoč sodržavljanom samo politični trik, ne pa iskrenost, člano SDS, želijo resnično želijo pomagati?

Kaj tako gnilega in sramotnega v Sloveniji lahko izjavi le komunist in nihče drugi.

Se je pa Kučan v vsej svoji aroganci in nadutosti spravi tudi na Anžeta Logarja, kandidata za predsednika države in predsednika sveta SDS. Zanj je dejal, da je neiskren

Za starega komunista je ta izjava očitno tudi le trik?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.