Izvajanje javnega potniškega prometa na dan solidarnosti in praznični dan

Mestni avtobusni potniški promet Marproma iz Skupine JHMB bo v ponedeljek, 14. avgusta in v torek, 15. avgusta, potekal po nedeljskem, prazničnem voznem redu. Prav tako bodo blagajne na Glavni avtobusni postaji odprte po nedeljskem, prazničnem delovnem času, to je med 8. in 20. uro.

Sedežnice Radvanje, Poštela in Sleme bodo obratovale po prazničnem delovnem času; prevoz z Radvanjem bo v obe smeri na razpolago med 9. in 20. uro, prevoz s Poštelo pa med 9. in 19. uro. Ob potnikih bo mogoč tudi prevoz koles. Sedežnica Sleme vozi samo navzgor (zaradi neprilagojenega vstopa na zgornji postaji) med 9. in 18. uro. Na sedežnici Sleme prevoz koles ni mogoč.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.