Kako bodo na “Golobov” ponedeljek, dan solidarnosti odprte trgovine?

trgovina
Slika je simbolna

Golobja neumnost, ali dan solidarnosti, ki to ni, bo Sloveniji prinesel en dodatni prosti dan. Torej ponedeljek, 14. avgust. Katere trgovine bodo torej v ponedeljek odprte?

Mercator. V ponedeljek bodo od 8. do 15. ure odprti vsi Mercatorjevi hipermarketi in supermarketi ter trgovine na ogroženih območjih, skupaj 196 trgovin pretežno z živili. Za zagotovitev dostave pravnim osebam, ki bodo delovale (bencinski servisi, trgovci, javni naročniki …), bodo od 8. do 12. ure odprte tudi vse enote Mercatorjeve veleprodaje C&C (13 lokacij). Na praznični torek bodo vse Mercatorjeve trgovine zaprte.

Hofer. V ponedeljek in torek, 14. in 15. avgusta, bodo vse trgovine Hofer zaprte. 

Spar. V ponedeljek bodo vse trgovine Spar in Interspar po Sloveniji odprte po skrajšanem delovniku od 8. do 13. ure. Izjema je trgovina Spar partner Nazarje, ki je bila v poplavah poškodovana in je do nadaljnjega zaprta.

Tuš. V ponedeljek bodo med 8.00 in 13.00 uro odprte tudi naslednje Tuševe franšizne trgovine: V Mariboru, Tuš Koroška cesta, Tuš Kardeljeva, Tuš Slivnica, Tuš Limbuš, Tuš Mala tržnica in Tuš Dvorjane. V pomurskem koncu: Tuš Spodnja Ščavnica, Tuš Črešnjevci, Tuš Dokležovje, Tuš Turopolje – Murska Sobota.

Eurospin. Vse trgovine, razen Eurospina Nazarje, bodo odprte po ustaljenem urniku. Tudi vse mariborske trgovine.

Lidl. V ponedeljek in torek, 14. in 15. avgusta, bodo vse trgovine Lidl zaprte. 

Jager. Trgovine Jager bodo v ponedeljek odprte po skrajšanem delovniku od 8. do 14. ure. 

vir: spletni Večer

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.