slika: portal SDS

Ko se zberejo ženske, ki po navadi ne povedo nič pametnega nastane oddaja, Zadnja beseda, na TV Slovenija.

Neverjetna izjava Jadranke Juras

Vsako soboto v oddaji Zadnja beseda, ki jo vodi Valentina Smej Novak, bolj znana kot nekdanja voditeljica kuharskih oddaj in avtorica kuharskih knjig, s stalnimi gostjami Mileno MiklavčičKatarino Kresal in Jadranko Juras, komentira aktualne družbene teme.


Na teh oddajah še posebej izstopa ime Katarine Kresal, famozne propadle političarke in propadle predsednice LDS ter nekdanje notranje ministrice, no tudi Jadranka Juras v tej oddaji ni kar tako. Njene težnje po levi oblasti pa tudi ne.

V tokratni zadnji oddaji Zadnja beseda so se med drugim dotaknili vprašanja zagotavljanja investicij v Slovenski vojski v letih 2021 do 2026. Vlada namreč predvideva 780 milijonov evrov dodatnih sredstev za vojaške naložbe v prihodnjih šestih letih. Če je voditeljica Smej Novakova uvodoma povedala, da gre za resolucije ter izpolnjevanje zavez, ki so jih sprejele že prejšnje vlade, Kresalova pa, da se ta tematika pojavlja vedno, ko državi primanjkuje denarja, saj je zlahka predmet demagogije in z njo zlahka vzplamtijo srd ljudstva, pa je Jurasova v slogu radikalne levice šokirala z naslednjo izjavo: Sama smatran, da je velika odgovornost, da hodiš na misije in pobijaš lokalno prebivalstvo.”

Kako se bo na to odzvala slovenska vojska, predsednik države in politični vrh bomo videli v naslednjih dneh!

PM