Janez Janša, Tanji Fajon: “Potrebujete predvsem ogledalo in zdravo pamet”

janša fajon

Socialni demokrati, ki skupaj s predsednico Tanjo Fajon držijo sovražno nastrojeno držo do aktualne vlade Janeza Janše, pljuvajo po vladi prav vsak dan.

Janša ostro nad Tanjo Fajon

Socialnim demokratom očitno ne leži opozicija. Že od leta 1945, kot (ponosni) nasledniki zveze komunistov so radi na oblasti. Demokracijo pa si predstavljajo po svoje. Saj tisto, kar lahko delajo oni, ne sme nihče drugi.

Še posebej Socialnim demokratom ne gre v račun podatek, da nikakor ne morejo pridobiti 46 glasov s katerimi bi lahko ponovno vladali. Na Twitterju so tako vladi očitali, da je »dokazano najslabša vlada v zgodovini Slovenije.« Ob tem pa dodali še: »Ne le, da je nesposobna in neučinkovita. Nevarna je za demokracijo, zdravje ljudi in naše skupne možnosti.« Ponovno so pozvali, da potrebujejo 46 glasov.

No sprenevedanje in laži Fanje Fajon, ki jih kvasi po družbenih omrežjih seveda ne “pijejo vode!” To je Fajonovi dal vedeti tudi predsednik vlade Janez Janša. tako je zapisal:  “Potrebujete predvsem ogledalo, zdravo pamet in predsednika/co, ki ga ne razjeda ideološko sovraštvo ter zna šteti do 46 in je zato sposoben sam kandidirati za predsednika vlade“.

Se je pa pod Janševo izjavo pojavil tudi šaljivi zapis:

Posnetek zaslona: twitter

A dejstvo ostaja enako. Naj se Tanja Fajon še tako trudi, 46 glasov opozicija nima. Tako za ponosnimi nasledniki zveze komunistov ostaja le še prah.

 

PM

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
43%
3.6km/h
20%
8°C
10°
6°
7°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA