Jani Moderendorfer je nekaj posebnega? On se ni cepil s cepivom AstraZeneco

cepil moderendorfer
Jani Moderendorfer, zajem slike,

Včeraj se je cepil ves državni vrh, kot tudi vsi poslanci v Državnem zboru. Z izjemo dveh. Kot smo že poročali, naj  bi bila to poslanka Levice in poslanec LMŠ.

Za Moderendorferja cepivo AstraZeneco ni vredu?

No ravno poslanec LMŠ Jani Moderendorfer, vsevedi poslanec, ki sicer veliko govori, a kaj pametnega ne pove, se ni cepil. “Möderndorfer se je šel cepiti kot zdravstveni delavec s Pfizerjem in ne kot ostali poslanci, ki so se cepili z AstraZeneco”. Novinarski kolegi iz Nova24TV so se odločili, da kontaktirajo poslanca največje opozicijske stranke. Ta je podal sledeči odgovor. “Danes sem se cepil tako kot večina poslancev in poslank. Sam bi se cepil z vsakim cepivom, ki bi bil na razpolago, ker sem velik zagovornik cepljenja. Po nasvetu specialista sem se cepil s cepivom Pfizerjem, zaradi zdravstvenih razlogov,” je odgovoril Möderndorfer.

Včeraj se je tako zgodila imenovana državljanska akcija najvišjih predstavnikov oblasti. S cepivom AstraZeneca so se cepili: predsednik republike Borut Pahor, predsednik vlade Janez Janša, predsednik Državnega zbora RS Igor Zorčič, predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca, obrambni minister in podpredsednik vlade Matej Tonin, podpredsednik vlade in minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek, generalni direktor Policije Anton Olaj, načelnik Generalštaba Slovenske vojske generalmajor Robert Glavaš, poveljnik sil brigadir Miha Škerbinc in generalni direktor Uprave RS za zaščito in reševanje Darko But. To je le nekaj imen. Z AstroZeneco, tokrat brez kritik na račun vlade, se je cepila predsednica SD Tanja Fajon.

Nekateri so pač izjema. In vedno bodo, razen takrat, ko jih bodo volivci nagnali iz parlamenta.

PM

 

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
60%
0.5km/h
75%
20°C
21°
20°
20°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.