Janković 1. maj izkoristil za politične vragolije, proti Janezu Janši.

Karikatura Zoran Jankovič, slika: Miki Muster

Še nikoli obsojen, dosmrtni župan mesta Ljubljane in nesojeni predsednik vlade, propadle Pozitivne Slovenije, Zoran Janković, si je na Rožniku spet dal duška.

Tradicionalno srečanje Ljubljančanov, pravzaprav leve eminence na Rožniku je postregel tako, kot vsako leto z govorom. Sicer so dan prej na Rožniku ob kresovanju igrali Rock Partyzani in sindikati govorili o delavskih pravicah. Tako se je Rožnik za dva dni spremenil v pljuvalnik levičarjev in srečanje tistih, ki imajo polno rit vsega. Sta pa 1. maja blestela na odru vsaj dva Jankovića. Povezovalka Lara Janković in župan Zoran Janković.

Tako je 1. maja na svoj račun prišel kar sam Zoran Janković, ki je pozabil na svoje grehe s farmacevtko, na odpisane milijone, pozabil na “drekovod,”, ki ga vlači nad pitno vodo, pozabil na cel kup grehov iz preteklosti, na vse sodne obravnave. No, ni pa pozabil, na Janeza Janšo. In ni pozabil omeniti niti RTV-ja, kjer je baje zelo hudo in kjer njegovega prijatelja Roberta Goloba, kot odličnega menedžerja in strokovnjaka, ki bo rešil Slovenijo, ne omenja nič več. Za vse to, pa je po Zokijevi pameti, kriv kar Janša?

Ja šerif pač zna. Sicer ga pa v maju spet čaka protest pred njegovo občino, kjer mu niti Golob ne more pomagati.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.