Jankovič je (zaenkrat) negativen na test Covid-19, a ostaja v karanteni!

jankovič
Damijan in Zoran Jankovič, slika: Demokracija

Da je župan Zoran Jankovič morda okužen, smo neuradno zapisali že dopoldan, a je bilo v prestolnici govorice težko preveriti. Je pa podžupan Dejan Crnek, ki je tudi državni svetnik, zjutraj dejal, da gre morda za dezinformacije.

Jankovič (zaenkrat) negativen na Covid-19

No govorice so se izkazale za resnične. Iz ljubljanske občine so zatem končno sporočili, da se je župan testiral, izvid je bil negativen. A prvi test še ne pomeni nujno, da župan tudi ni okužen. To bodo pokazali šele čas in dodatna testiranja. Ker ni gotovo, ali se je okužil, je tudi v karanteni, da ne bi okužil še koga, če se razplete drugače, kot kaže prvi test.

Služba za stike z javnostmi Zorana Jankovića razen najbolj skopih informacij, ki jih je poslala slovenski tiskovni agenciji, javnosti dodatnih pojasnil ni pripravljena predstaviti. Denimo, kako bo potekalo vodenje mestne občine, ki je mogoče tudi iz karantene. Zagotovo bomo zadevo spremljali še naprej.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
70%
3.1km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.