Spletna platforma Re-open EU, informativni pripomoček pri načrtovanju potovanja v evropske države

Uradna spletna stran v 23 evropskih jezikih vsebuje vse bistvene podatke, ki so potrebni za načrtovanje prostega gibanja in turizma v državah članicah EU (informacije o prehodu meja, omejitvah potovanj, javnozdravstvenih in varnostnih ukrepih, razpoložljivih storitvah ter različne praktične informacije za popotnike).

Dostopna je na naslovu: https://reopen.europa.eu/sl/.

Gre za interaktivno orodje, ki potnikom nudi pogosto posodobljene informacije, da lahko brezskrbno načrtujejo svoja potovanja in počitnice v Evropski uniji, hkrati pa ostanejo zdravi in varni. Trenutno se platforma delno opira na avtomatske strojne prevode.

Informacije na tej strani temeljijo na najnovejših razpoložljivih podatkih držav članic EU ter so zbrane na podlagi drugih javno dostopnih in verodostojnih nacionalnih virov, vendar niso popoldne. Evropska komisija ne prevzema nobene izrecne ali implicitne odgovornosti za popolnost in točnost informacij na tej strani ali za posamezne odločitve, ki temeljijo na njih.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.