Jankovič odprl novo fronto. Tokrat proti ministrstvu za naravne vire in prostor

stadion Bežigrad, slika Topnews

Zoran Janković, spet odpira novo fronto. Med tem, ko zadeva s kanalom C0 še ni zaključena, se Jankovič jezi nad ministrstvom za naravne vire in prostor zaradi zavrnitve izdaje gradbenega dovoljenja za projekt Bežigrajski športni park.

Za Jankovića je sicer zavrnitev izdaje gradbenega dovoljenja presedan, saj je zavod za varstvo kulturne dediščine dal dvakrat pozitivno mnenje za izgradnjo po izbranem projektu, a ga je ministrstvo zavrnilo.

Ministrstvo za naravne vire in prostor je minuli teden zavrnilo izdajo gradbenega dovoljenja za projekt BŠP, saj je presodilo, da projekt ni skladen s kulturnovarstvenim soglasjem in da investitor ne more izkazati pravice gradnje. Piše Žurnal24.

Vedno, ko Jankoviću kaj ne uspe, ali ko mu naj ni po voljo, dela zdraho in se izgovarja na tisoč in en način, ter grozi s sodiščem. Verjetno je ta taktika zanj še najbolj pri roki, vtisto objemanje s pravosodno ministrico očitno ni bilo kar tako. Pravi namreč da bo izdal,  v kolikor ministrstvo ne izda gradbenega dovoljenja ali če država ne odkupi Bežigrajskega stadion, vlogo za možnost revizije na vrhovnem sodišču.

Propadlo nogometno igrišče za Bežigradom, bi sicer rad obnovil Joc Pečečnik.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.