Jankovićev gostinski klan, za obračun z vlado! Poglejte si to manipulacijo!

SLIKA: zajem zaslona twitter

Medtem, ko so polne postelje na Covid oddelku ljubljanskega UKCja, se po 24ur kažejo posnetki zaskrbljenih gostincev, ker se ljudje ne bodo več mogli drenjati pred stojnicami s hrano in pijačo.


Novinarska manipulacija 24ur!

“Ljubljanski klan” Hajdarpašićev, ki ga javno predstavljata medijsko znana zakonca Husnija in Darija  Hajdarpašić, ni zgolj del ene poslovno-gostinske naveze župana Zorana Jankovića, ampak fizično sodelujejo – na podlagi Jankovićevih ukazov, navodil, dogovorov – tudi pri vrhunskih spopadih in obračunih na slovenski politični sceni. In to celo na najvišji ravni. Piše Požareport.

Zaskrbljen članek, ki so ga pripravili novinarji 24ur, ko so se pojavili med množico ljudi na stojnicah. In neverjetno. Na eni strani ljudje, ki se drenjajo drug ob drugem, gostinci, ki jokajo v kamero, na drugi strani pa slika polnih postelj na intenzivni negi ljubljanskega UKC in število okuženih, ki v Ljubljani ne upada. 

In zanimivo med vsemi ljudmi, na 24ur najdejo prav (naročen) gostinski – Jankovičev klan Hajderpašić. Jaqnkovičeve tesne prijatelje, ki so pred leti zrušili na kongresu Pozitivne Slovenije tudi Alenko Bratušek. Je pa zanimivo, kako je Hajdarpašićeva novinarski ekipi 24ur  razlagala, kakšna grozna škoda se bo zdaj zgodila ubogim gostincem, ker bodo, enako kot ona, morali metati meso stran, pa “kuhančkov” (kuhanega vina) ne bodo mogli prodajati (pri čemer se je ravno Hajdarpašićeva zelo verjetno zlagala, saj imajo Hajdarpašićevi v lasti tudi gostilno Saraj*, kjer lahko porabijo že nakupljeno meso?! Piše Požareport

OKUŽBE GOR ALI DOL, SAMO DA SE PLJUVA PO VLADI! Kajne 24ur?

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.