Jankovičeve rabote na tuji zemlji. Policija aretirala lastnika zemljišča, ki ne dovoli gradnjo na svoji parceli.

Karikatura Zoran Jankovič, slika: Miki Muster

Daleč smo prišli! Na vodovarstvenem območju C0 se trenutno dogaja bitka za pravno državo, čisto okolje in čisto pitno vodo. Vse to, kar so ves čas ječale nevladne organizacije, se je izkazalo za prazne besede.

Danes je policija z izjavo, da “asistira” pri začetku merjenj za nov izkop po mojem mnenju zlorabila vsa pooblastila v imenu asistence, grobo je aretirala in s silo prijela človeka, lastnika zemljišča, ki je sedel na zasebni zemlji ob prikolici, ga pritisnila ob tla, ga vklenila in odvlekla v marico,” je zgroženo dejala Škrinjarjeva in pojasnila, da so bila vzrok za njihovo nedopustno ravnanje zahteve lastnikov zemljišč in ostalih, ki so bili tam prisotni, naj izvajalci del in MOL pokažejo listine oziroma dovoljenje za merjenje in izkop, “nobenih listin niso pokazali, zato sklepamo, da listin ni in da nimajo veljavnega gradbenega dovoljenja za izkop”. Na zahtevo lastnikov, naj pokažejo listine oziroma dovoljenje za merjenje, so jim izvajalci brezsramno odgovorili, “naj pa vložijo tožbo, ker so hodili po njihovi zemlji”!

Zgodila se je tudi aretacija lastnika zemljišča, ker se ni odstranil, ko so hoteli kopati in niso pokazali nobene listine. “Kanal C0! To je Svoboda – ječa Slovencev,” je objavila nekdanja mestna svetnica Mojca Škrinjar. Dragi državljani, to je nova “svoboda”, kot so nam jo obljubljali vladajoči pred volitvami.

Škrinjarjeva trdi, da “preprosto kanalizacija čez jezero pitne vode ne more teči”! in dodaja, da gre za kanalizacijo, ki je tam niti ena hiša ne potrebuje, saj na trasi ni niti ene hiše, ki bi jo potrebovala, “rešitev je na dlani, morali bi narediti čistilno napravo, preden se začne vodovarstveno območje”, je dejala

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
93%
1km/h
100%
-0°C
1°
-1°
-1°
Fri
-1°
Sat
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA