To pa je bil šok. Mahnič ujel Goloba na laži in zahteval odgovore!

Robert Golob, (zajem slike)

Danes je v Državnem zboru napeto. Tatjana Bobnar je še zadnjič nagovorila poslance in odšla, Golob pa je moral poslušati očitke na svoj račun.

“Predsednik vlade, na novembrskih poslanskih vprašanjih sem vas ujel na laži. Dejali ste, da z Milošem Milovićem nimate nič, da ga nikjer ni in da ni zadolžen za vašo varnost. Grdo ste se nam zlagali, gospod Golob. Na laž vas je postavil direktor policije, ki je dejal, da Milović prisostvuje na vaših sestankih in se predstavlja kot vodja vašega varovanja, zato vas prosim, da tokrat ne lažete,” je Žan Mahnič premiera Roberta Goloba spomnil na vprašanja, ki mu jih je postavil že prejšnji mesec in premiera znova vprašal, v kakšnem odnosu je z Milošem Milovićem, kako ga plačuje in ali ga plačujete s sklenjeno pogodbo na Gen-i?

Poslanec SDS-a Žan Mahnič je Golobu zastavil vprašanje o “politizaciji slovenske policije.” Premierju Golobu je očital, da je na prvem sestanku s Tatjano Bobnar iBoštjanom Lindavom zahteval, da na čelo NPU-ju čim prej postavita Darka Muženiča, in zahteval še zamenjavo direktorja PU-ja Nova Gorica. Vprašal pa ga je tudi, v kakšnem odnosu je z Milošem Milovićem, ki naj bi se predstavljal kot vodja premierjevega varovanja.

Glede Milovića je Golob povedal, da je bil vodja varnostne službe in da je skrbel za varnost Janeza Drnovška, da je dobro skrbel za njegovo varnost ter da se je posvetoval z njim, kakšen je najustreznejši način varovanja premierja. Zato so se odločili za spremembo varovanja z uredbo in ga prenesli na generalni sekretariat vlade.

Golob torej Milošem Milovićem nima nič? Res ne?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
80%
100%
-1°C
0°
-3°
1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA