Jankovičevim gostincem na stojnicah ponudil odkup, ti so ga zavrnili?

SLIKA: zajem zaslona twitter
Ljubljanskim gostincem na stojnicah ponudil odkup

Saj ni res pa je. Se še spominjate jokanja novinarjev 24ur, ko so se hudovali nad odločbo vlade po prepovedi strežbe hrane in pijače na božičnih stojnicah?

PONUDIL ODKUP, A SO JANKOVIČEVI GOSTINCI REKLI NE!

No, zgodba je dobila epilog. Zaradi “vika in krika o zalogah, stroških in problemom, kam z vsem tem nabavljenim vinom,” je lastnik Eco Resorta Matjaž Zorman samoiniciativno ponudil odkup zalog od najemnikov stojnic.  

Edini pogoj za odkup je bil predložitev računa in vino primerne kakovosti. “Niti ene same ponudbe za odkup s strani najemnikov ljubljanskih stojnic nisem prejel,” je v sporočilu za Nova24TV navedel Zorman. Po njegovem mnenju to kaže, da “1. Zalog sploh ni in se umetno dela problem, 2. Za zaloge ni računov, 3. Zaloge so neprimerne kvalitete.”

Po Zormanovem mnenju je vse skupaj politično motivirano, sam meni, da določeni ustvarjajo vzdušje proti vladi in ukrepom. Zorman pri tem opozarja, da so o njegovi ponudbi poročali tako na Planet TV, njegova objava na Facebooku pa je presegla 120 delitev, kar kaže, da je dosegla dobršen krog ljudi. Vseeno ni s strani “prizadetih” gostincev nikogar, ki bi bil pripravljen sprejeti Zormanovo ponudbo.

kot trenutno kaže, ni težava v tem, da bi bil nakup prevelik finančni zalogaj za Slovenia Eco Resort, temveč dejstvo, da nihče od gostincev, ki so se pritoževali, zaloge še ni pripravljen prodati.

TOLIKO O NAKLADANJU POP TV-JA.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.