Janša, Golobu, a Urška Čepin ni imela časa?

Urška Čepin, (parodija)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Po tem, ko Roberta Goloba, kot po tekočem traku zapuščajo ženske, no Tina Gaber ga še ni zapustila, se zdi, kot da se predsednik vlade ukvarja bolj s svojimi kadrovskimi problemi, kot z državo?


Robert Golob očitno ne najde stika z ženskami blzu njegovega kabineta. Očitno ima pri moških več sreče? Tako najtesnejši Gol0bovi sodelavki odhajata. To sta generalna sekretarka Gibanja Svoboda, Vesna Vuković in vodja premierjevega kabineta Petra Škofic. Namesto nje na to funkcijo prihaja Luka Špoljar, sicer sedanji sekretar poslanske skupine največje vladne stranke Gibanje Svoboda. Kdo pa bo nasledil Vesno Vukovič, še ni znano.

V oddaji 24 ur pa so poročali, da so kadrovske rošade neuradno del širšega načrta nove komunikacijske strategije, pri čemer so se na vladi posvetovali tudi s spletno vplivnico in svetovalko za družbena omrežja Samanto Cimerman.

Se je pa na se skupaj hudomušno odzval Janez Janša in se vprašal, ali mogoče  Urška Čepin tokrat ni imela časa? [/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Čepinova, je bila sicer pred leti tudi glavna zvezda kampanje Socialnih demokratov. Mogoče bi ji pasalo tudi pri Golobu. No vsaj pela bi bolje, kot Urška Klakočar Zupančič.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

.

VREME

Maribor
rahel dež
77%
4.1km/h
100%
6°C
8°
5°
4°
Tue
2°
Wed
3°
Thu
2°
Fri
4°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.