Janša Golobu želi hitro okrevanje. A svari. Nas nas Luka Mesec v tem času ne izpiše iz Nata

Robert Golob, zajem zaslona

Predsednik vlade Robert Golob bo v petek v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana imel nujno operacijo kile. Koliko čakalnih vrst je pri tem preskočil ni znano. Je pa zaskrbljujoče, da ga bo nadomestil kar Luka Mesec.

Ni sicer nič novega, da ima  predsednik vlade zdravstvene težave. Letos julija si je na skali porezal peto na desni nogi, približno mesec kasneje pa si je (doma?) huje poškodoval prst na levi nogi. Obakrat se je nekaj časa v javnosti pojavljal z berglami. No kako si lahko doma huje poškoduješ prst, nam sicer ni čisto znano. No tokrat bo moral pod nož, na operacijo kile.

Kila ali hernia je izbočenje trebušnih struktur, ki nastane zaradi šibkosti plasti trebušne stene. Kile so lahko prirojene ali se pojavijo kadarkoli v življenju. Zvišan pritisk v trebušni votlini ob dvigovanju bremen, vztrajnem kašlju ali napenjanju med odvajanjem povzroči razmik oslabelih mišic, skozi katere se izboči kila.

So se pa v javnosti pojavili dvomi, ker ga bo med bolniško odsotnostjo nadomeščal kar minister, ki prihaja iz najmanjše stranke, v bistvu minister z najmanj izkušnjami, Luka Mesec. No velike razlike med Golobom in Mescem sicer ni, a mi sedanju premier le več izkušenj glede dela. Svoje pomisleke je izrazil tudi predsednik SDS, Janez Janša in zapisal:

#Predsedniku vlade želimo uspešno operacijo. Ob tem naj ne pozabi, da je UKC Ljubljana dolgo časa iz ospredja in ozadja vodili Janez Zemljarič ter njegovi kadri. Hkrati upamo, da nas Luka Mesec v tem času ne bo izpisal iz NATA, ter nas priključil hamasu in Palestini.”

 

Tu je še nekaj odmevov na družbenih omrežjih:

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.