Janša: “Ko je napadena družina je grožnje težje spregledati!”

janez janša - SDS
Predsednik stranke SDS, Janez Janša, slika: Žan Janša

V današnjem pogovoru za radio Ognjišče je predsednik vlade Janez Janša dejal Če bi katera koalicijska partnerica podprla interpelacijo zoper katerega od ministrov, Janša jasno pove, da s tem tudi izstopa iz koalicije. 


Janša je za radio ognjišče spregovoril tudi o grožnjah!

Spregovoril je tudi o grožnjah. Dejal je, da je tega res veliko: »Če bi vam prebral, kaj vsak dan kdo piše, kaj objavlja, v smislu groženj, bi trajalo kar nekaj časa. Ko je napadena družina je grožnje težje spregledati. Kolegi iz drugih evropskih držav pravijo, da se grožnje dogajajo tudi drugod, razlika je pri tem, da tisti, ki grozijo, drugod niso zaščiteni, pri nas pa so.«

»Borimo se proti covidu, ne pa drug proti drugemu. Je pa res, da bo neka manjšina vedno proti. Ne samo pri nas, ampak povsod. Takšna pač je človeška rasa,« pravi Janša. Spregovoril je tudi o protestih in o medijih, ki da so takšnim novicam dajali največ pozornosti, dogodke predvajali kot prvo novico in jim posvečali veliko minutaže: »Šele ko so te stvari izginile kot prva novica, se je ta vnema porazgubila in nikoli več ni bilo deset tisoč ljudi na teh protestih.« je povedal predsednik vlade Janez Janša za radio Ognjišče.

Celotni intervju s predsednikom vlade, si lahko ogledate TUKAJ!

 

P.M.

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
89%
0.5km/h
11%
11°C
12°
9°
10°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.