Tako je Gregor Perič, povedal Jerci Korče, kar ji gre.

Poslanec SMC Gregor Peric. Slika Nova24TV

Vodja poslanske skupine SMC Gregor Perič pravi, da gre pri vlaganju interpelacij za nagajanje koaliciji in prazne očitke. Kul opozicija pa nima zadosti glasov, da bi zrušila kakega ministra.

Ko Gregor Perič, Jerci Korče nalije čistega vina

Vodja poslanske skupine SMC Gregor Perič je v oddaji 24ur poslanki LMŠ Jerci Korče nalil čistega vina. Perič je izpostavil, da se je v prejšnji vladi Marjana Šarca izkazalo, da so poslanci LMŠ znali rušiti svoje ministre in ni presenečen nad številom interpelacij v tej vladi. “Ena interpelacija ni bila uspešna, vse te argumentacije, ki jih poslušamo, so bile pojasnjene, tudi minister je sam pojasnil. Tisti, ki je želel razumeti, je razumel,” je dejal Perič.

Predsednik poslanske skupine SMC g. Gregor Perič je odlično povedal, jezični Jerci. Točno to kar ji gre. Tudi Slak se je zadnje čase nekaj naučil, ne skače več v besedo.

Kot piše portal Nova24TV Perič opaža, da s strani opozicije prejmejo le destrukcijo, nesodelovanje, razbijaštvo in neko spotikanje. “Nobene kreativne rešitve, nobenega konstruktivnega predloga,” je pojasnil. Sam misli, da ljudje vidijo, kakšne so alternative, in so zagotovo razočarani nad tem, kako delajo kot politiki. “Jaz verjamem, da alternative so in današnji prispevek je zelo jasno pokazal, da se v političnem prostoru marsikaj dogaja in se marsikaj bo zgodilo,” je še dodal Perič.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.