Janša: “Na srečanju odborov SDS v Bovcu, si ne bomo pustili odvzeti svobode govora!”

Bliža se največje domoljubno in srčno srečanje v Sloveniji. Zagotovo je to srečanje odborov Slovenske demokratske stranke v Bovcu.

V poletnih mesecih je zagotovo ena najbolj priljubljenih destinacij domoljubov Bovec, kjer se vsako leta zbere na tisoče članov Slovenske demokratske stranke (SDS). Tako, kot vsako leto je srečanje odborov SDS v Bovcu uvod v Poletni tabor SDS in Gorniškega kluba dr. Henrika Tume, ki bo letos že 28. po vrsti in bo potekal od 22. julija do 5. avgusta 2023.

V Bovec bo v soboto že v zgodnjih jutranjih urah krenilo na stotine avtobusov iz vseh slovenskih regij, samo iz Maribora in okolice v Bovec pelje kar osem avtobusov.  Na srečanju, ki je za marsikoga eno najbolj srčnih in veselih srečanj, se bo letos poleg kulturnega programa dogajalo še marsikaj drugega. Predvsem pa je to dan za spoznavanje, stiske rok in spomine, ter zahvala članicam in članom SDS za prizadevanje in delo za stranko.

Za tokratne nagradne igre na mariborskih avtobusih pa so poskrbeli pri “T-majicah,” kjer so pripravili zanimiva presenečanja:

V Bovcu bo tako prisotna tudi ekipa portala e-maribor.si, ki pripravlja posebno reportažo. Poleg tega se bomo iz Bovca večkrat oglasili tudi v živo. Naši bralci boste lahko vse skupaj  spremljali tudi preko FB strani e-maribor.si in v posebni reportaži na spletnem portalu e-maribor.si

“Vabljeni na srečanje, kjer bo veselo. Pa tudi svobode govora si ne bomo pustili vzeti,” pa je na twitteru zapisal predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.