V Mariboru se v nedeljo začenja največji športni dogodek v Sloveniji!

Maskota OFEM-a. Slika: eyof.sI

Od danes dalje bo Maribor športno zasijal. Prizorišče Olimpijskega festivala evropske mladine bo za pokušino že danes zvečer zasijalo v pravem olimpijskem duhu. Predstavila se bo namreč reprezentanca Slovenije.

Uradna predstavitev bo v rokah voditelja Saše Jerkoviča ter mlade OFEM ambasadorke Petje Klojčnik. Gostila bosta številne zanimive obraze iz sveta športa in zabave ter razkrila zastavonoši na nedeljski otvoritvi. Med drugimi se jima bosta na odru pridružila tudi kapetan ekipe NK Maribor Martin Milec in Tim Kores Kori, ki je napisal besedilo uradne himne Festivala.

V nedeljo, pa bo šlo zares! Oči slovenske in tuje javnosti bodo namreč uprte v Maribor, kjer se bo uradno pričel Olimpijski festival evropske mladine (OFEM). Organizatorji obljubljajo nepozabno izkušnjo, na kateri bo nastopilo več kot 200 nastopajočih.

Letos na OFEM-u v Mariboru sodeluje 48 držav z evropske celine. Tu je seznam držav udeleženk, ki v teh dneh prihajajo v Maribor:

Olimpijski festival evropske mladine, ki poteka pod okriljem Evropskih olimpijskih komitejev, daje mladim športnikom prve okuse olimpizma in jim omogoča pridobivanje neprecenljivih izkušenj za nadaljnja tekmovanja na poti do olimpijskih iger. Vstop na vsa športna prizorišča in spremljajoče dogodke je prost.

O rezultatih, tekmovanjih in ostalem dogajanju na festivalu bomo poročali tudi na našem portalu e-maribor.si

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.