Janša: Nataša Pirc Musar naj se opraviči stranki SDS za laži, ki jih je izrekla v kampanji

Nataša Pirc Musar, slika tweeter

Slovenija je dobila novo predsednico Slovenije, Natašo Pirc Musar. Kandidatko, ki sebe zna pohvaliti, a nima za seboj nobene stranke, da je poštena, pravična, pozorna. Pa je res?


Preden se je odvetnica Nataša Pirc Musar podala v tekmo za predsednico Slovenije, je grobo obračunala tudi z našim portalom in mu namenila etiketo, da nismo portal ampak “Janševo trobilo”, po tem ko je naš medij na tvitterju tudi blokirala. Po tem ko je bila njena glavna tema in Janez Janša in stranka SDS kateri je namenila laži o “zaplinjanju” ljudi in podobnih zadevah, ter ko se je naredila ubogo, ker naj bi mediji o njej pisali laži, se je očitno zasmilila marsikomu. A za svoje laži se ni opravičila še nikomur. 

Tudi mi, na portalu e-maribor.si od nove predsednice zahtevamo opravičilo zaradi blatenja. Je pa tudi predsednik stranke SDS, Janez Janša pozval Pirc Musarjevo, da se opraviči zaradi laži, ki jih je trosila o stranki SDS.

Čakamo torej opravičilo!

VREME

Maribor
pretežno oblačno
68%
2.6km/h
75%
19°C
19°
17°
18°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.