Nataša Pirc Musar ne more brez Kučana. Poglejte kaj je tokrat bleknila

slika tweeter

Gosta prvega soočenja na TV Slovenija sta bila predsedniška kandidata Nataša Pirc Musar in Anže Logar. V razgovoru na sta med drugim predstavljala svoja stališča glede vojne v Ukrajini in prihodnosti, ki jo prinaša, draginji, ukrepih vlade, aktualnih temah. Sta se pa sogovornika dotaknila tudi slovenske osamosvojitve.

“Težko sprejemam, da se znotraj politike neko verodostojnost daje samo g. Janši in njegovim sopotnikom pri obrambnem delu osamosvajanja Slovenije, pozablja pa se, kako je politika na čelu z g. Kučanom garala v političnem dialogu za samostojnost,” se je odzvala Pirc Musar.

izjava Pirc Musarjeve je na družbenih omrežjih sprožila ostre odzive. Ravno Kučan, je bil namreč tisti, ki je samostojni Sloveniji vseskozi nasprotoval. Janša, kot takratni obrambni minister, pa je bil ključni mož, poleg predsednika vlade Peterleta, ki je skrbel za obrambo Slovenije. In čeprav je bila Nataša Pirc Musar, takrat stara le 23 let, bi lahko iz vojne za Slovenijo in osamosvajanja tudi v glavi kaj odnesla.

Bi bilo pa dobro, da si pogleda spodnji video o Kučanovem delu med osamosvajanjem Slovenije:

vir: TV Slovenija

 

 

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rošenje
91%
2.1km/h
100%
3°C
4°
2°
2°
Sun
4°
Mon
6°
Tue
4°
Wed
3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA