Janšo, ki vsakodnevno pomaga ljudem v poplavah, je ta poteza ganila do solz.

slika: omrežje X

Na družbenih omrežjih žrtve poplav in prostovoljci, ki so na delu, objavljajo fotografije in posnetke opustošenih slovenskih krajev. Tudi naša ekipa, ki se je včeraj odpravila na Koroško je doživela veliko hvaležnost ljudi. Nekatere zgodbe, so nas spravile do solz. Videli pa smo tudi prizore, ki so nas pustile odprtih ust. 

Tudi predsednik največje politične stranke v državi, SDS, Janez Janša, rad pomaga ljudem. Že od prvega dne vsak dan pomaga v različnih krajih po Sloveniji. V četrtek je tako priskočil na pomoč prizadetim v Lučah in Nazarjah. V Strugah, kjer je voda poplavila in poškodovala hiše, pa je doživel prizor, ki ga je ganil do solz. »Na svojih poplavljenih in poškodovanih hišah v Strugah so ponosni in trdoživi domačini obesili zastave. Gane do solz. Kapo dol. Ne damo se, Slovenci,« je zapisal.

Tudi nas je včeraj ob prihodu v Črno ob poti pričakala slovenska zastava! Bodimo ponosni in bodimo solidarni!

zajem slike

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.