zajem zaslona

“Zaustavite vlado, ki zlorablja epidemijo covida-19 za pospešeno uvajanje avtoritarne oblasti,” se je drl Jaša Jenull pred parlamentom.

Neumnost Jaše Janulla in Večera?Protestniško gibanje, ki je zaradi epidemiološke situacije do nadaljnjega prekinilo petkova kolesarjenja, se je, kot napovedano, začelo povezovati na drugačne načine. Oblikovano zavezništvo civilne družbe je tako danes v državni zbor pozvalo, na “zaustavi vlado, ki zlorablja epidemijo covida-19 za pospešeno uvajanje avtoritarne oblasti”.

Prav ste prebrali: “Vlada zlorablja epidemijo covida-19 za pospešeno uvajanje avtoritarne oblasti!” Take neumnosti lahko slišimo vendarle le od levičarskih aktivistov in od ustavnega loka. A situacija je več, kot resna. Vsak dan imamo preko 1500 novih primerov. Število postelj na Covid oddelkih je zasedeno do skrajnosti, vsak dan nam zaradi koronavirusa umre okoli 10 ljudi. Levičarska srenja pa še vedno ponavlja eno in isto… za vse je kriv Janez Janša. Tudi včasih spodobni in hvalevredni časopisi, danes pa le še levičarska trobila lažejo isto.

Tudi Večer si je za naslovnico na portalu privoščil ta neumni naslov:

Ja kako, naj bo potem v državi kaj boljše, če ljudi “pumpate” s takimi neumnostmi?

MG