Jaša Jenull je spet packal po Ljubljani. Tokrat pred ministrstvom za zdravje

Jaša Jenull je spet v akciji. Tokrat protestira kar proti svoji vladi. Njegovi skrajni levičarji, so tokrat packali po ministrstvu za zdravje.

 

Očitno ima Jaša Jenull veliko prostega časa za zganjanje neumnosti. Po tem, ko je na volitvah zmagal (njegov) Golob, mu je očitno postalo dolgčas in se je odločil, da bo spet malo packal po Ljubljani. Tokrat je uspel prepričati nekaj 10 privržencev, med njimi že znane obraze iz levičarskih pohodov, da so popackali ministrstvo za zdravje. Seveda je bil shod tudi tokrat neprijavljen.

 

Očitno se Jenull spozna na vse, ne samo na packanje in razgrajanje  in je z iniciativo Glas ljudstva pripravil novelo zakona o nujnih ukrepih za zagotovitev stabilnosti zdravstvenega sistema. A so se ga, res neverjetno, ustrašili v koaliciji in  napovedali, da bodo nekatere predlagane rešitve vključili v spremembe treh sistemskih zakonov, ki jih pripravlja ministrstvo za zdravje.

 

No roko na srce, od kod Jenullu znanje o zdravstveni reformi? Sicer pa malo slabe reklamice Golobu ne škodi in verjetno bo moral spet seči globoko v žep? 

 

No tako so packali nepridipravi Jenullovi privrženci:

Taka je očitno levičarska kultura!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
60%
8.8km/h
75%
12°C
14°
9°
12°
Fri
11°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.