Je Golob podaljšal bolniško, da bi se posvetoval, ali se mu še splača biti premier?

Robert Golob, slika: zajem videa

Naša vlada skupaj z Golobom tone vse nižje. Raziskave javnega mnenja Vlado potiskajo vse nižje, tudi stranka Gibanje Svoboda nima več nobenega pravega dometa.

Upadanje moči Svobode Roberta Goloba in Nove Slovenije Matej Tonina, hkrati pa rast SDS Janeza Janše in SD Tanje Fajon potrjujejo da Svoboda  tone.  Del volilnega telesa, kot ugotavljajo pri Spletnem časopisu, tako se zdi, Goloba vara s SD, ki za Svobodo zaostaja vse manj. Del pa se je preselil med tiste, ki ne vedo, kaj bi ali pa nočejo nobene stranke. Obsežno dogajanje na priljubljenosti, pa kaže tudi, da je premier Robert Golob zgrmel tudi na vseh lestvicah popularnosti politikov.


Po operaciji kile pa si je predsednik vlade Golob, vzel še nekaj dni premora, da vidi, ali ima še smisel voditi potapljajočo ladjo. Piše portal Požareport. Tako naj bi Golob minuli teden “klical naokoli” za podporo centrov moči tranzicijske levice (oziroma stricev iz ozadja), nazaj pa dobil ultimat, da mora odrezati Vesno Vuković (nepriljubljeno generalno sekretarko GS), Damirja Črnčeca (državnega sekretarja na ministrstvu za obrambo) in tudi – Žigo Debeljaka, predsednika uprave Slovenskega državnega holdinga. 

Se je pa začelo nabijanje Gibanja Svoboda obcestnimi plakati in hvaljenje s strani nacionalne televizije. Tako smo lahko po Sloveniji opazili jumbo plakate Svobode z napisom: “Izboljšali smo kakovost življenja ljudi!” 

@portal.emaribor

♬ Funny Laugh no no no – Sound Effect

 

 

VREME

Maribor
rahel dež
86%
0.5km/h
100%
7°C
9°
6°
6°
Thu
3°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.