Je Golobu stopila na žulj? Levi novinarji, naj bi nadlegovali Nino Krajnik?

Nina Krajnik, ženska brez flake nas jeziku, ki je na nedavnem intervjuju na RTV povedala nekaj resnic o Robertu Golobu, pravi da jo sedaj levi novinarji nadlegujejo.

Nina Poudarja vladavino globoke države, ki je pravzaprav »plitva«, kot pravi, saj dominira povsod okoli nas, tako v politiki, kulturnih ustanovah kot v medijih. Večkrat omenja levičarsko privatizacijo poglavitnih družbenih sistemov, pri čemer opozarja na pomenski obrat, ko se privatizerji, torej tisti, ki so del strukture in glavnega toka, nato skozi svoje dominantne medije predstavljajo kot levičarji, skrbniki interesov malega človeka. Večkrat je ostra je tudi v oceni leve intelektualne elite, ki ne le da tiho privoli v javno sramotenje drugače mislečih ampak je po njenem celo v ozadju tega, da so izrazi “svinje,

podgane” in podobno odraz  nasilnega boja za prevlado njihove (leve) ideologije. 

Tako je Nina spregovorila na nedavnem intervjuju tudi o volitvah:

Očitno pa je nina levim, kar krepko stopila na prste, oziroma, bolje rečeno na dušo. Tako naj bi jo že nadlegovali levi novinarji in to na njenem domu. Tako je zapisala: “V moj dom so nepovabljeni in brez dovoljenja vdrli novinarji globoke države. Za svoje zle namere so maltretirali tudi mojega tasta, ki je v visoki starosti in bolan. Zato vse prijazno pozivam k spoštovanju dostojanstva soljudi. Naša svoboda je vedno omejena s svobodo drugega.

Kako bi temu rekla že nekdanja mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik? Diktatira? Aja, gre za njihove. Zato verjetno rekla nebi nič!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
73%
4.1km/h
75%
9°C
11°
8°
8°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.