Ota Pestnerja med nastopom zadela kap. Okreva v mariborski bolnišnici.

Oto Pestner, slika, Facebook

Oto Pestner je včeraj na koncertu v Rogaški Slatini med nastopom doživel srčni infarkt. Trenutno okreva v mariborski bolnišnici.

Uro in pol dolg koncert, energija na odru in vzdušje v dvorani, so za zbrane ustavili čas. Ob bujnem aplavzu in podelitvi cvetja nastopajočim, se je Oto Pestner, v svojem 67. letu pred zbrano publiko nepričakovano zgrudil. Nemudoma so mu nudili prvo pomoč, prihitelo je reševalno vozilo ZD Šmarje pri Jelšah. Po skoraj enournem čakanju publike oziroma Pestnerjevih oboževalcev zunaj dvorane, so sporočili, da je legenda slovenske popevke na odru doživela srčni infarkt, a so se izognili najhujšega. Po prvih informacijah je izven smrtne nevarnosti in okreva v mariborski bolnišnici. Piše portal Celje.info.


slika Kozjansko.info

Po drugem delu nastopa, ki ga je Oto imel v kulturni dvorani v Rogaški slatini, ko je ponovno prišel na oder, se je zgrudil, nato pa so mu na pomoč takoj priskočili iz publike in ga oživljali. Oto je trenutno v bolnišnici v Mariboru, kjer okreva, kot pravi njegov menedžer, pa je že izven smrtne nevarnosti.  

[color-box color=”blue”] Oto je trenutno okreva v bolnišnici v Mariboru. Njegov menedžer pravi, da je izven smrtne nevarnosti.[/color-box]

Iz uredništva portala e-maribor.si želimo Pestnerju čimprejšnje okrevanje.

 

VREME

Maribor
megla
95%
75%
17°C
19°
16°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.