Je kdo videl nesrečo s pobegom v Limbušu?

policija-stop storilec
policija-trak

Pozor očividci.

Dne 24. 10. 2018 se je okoli 12.50 ure v naselju Limbuš, na ulici Ob Blažovnici, zgodila prometna nesreča v kateri je bil udeležen neznani voznik osebnega avtomobila bele barve in kolesarka, katera se je telesno poškodovala.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče neznanega voznika in morebitne očividce pozivamo, da pokličejo na tel. št. 113 ali 02 450 20 30 oziroma se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117.

 

Se je pa 24. 10. 2018 dopoldan, okoli 9. ure,  v Mariboru na Glavnem trgu zgodila še ena prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo – taksi in motorist – reševalec. Voznik taksija naj bi spregledal motorista, kljub temu, da je bil ta oblečen v izstopajoče, svetle barve. Do nesreče naj bi prišlo zaradi nepazljivosti oziroma uporabe telefona med vožnjo, poroča o tej nesreči maribor24.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.