Je krščansko vzgojena Ljudmila Novak podtaknjenka z levice? #Anketa

ljudmila novak
Ljudmila Novak in Milan Kučan

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ljudmila Novak, s strani levih medijev ena najbolj priljubljenih političark, v resnici pa ni upala niti kandidirati za predsednico Slovenije, ker ve, da bi gladko pogorela?


Sicer pa Ljudmila Novak s svojim nasprotovanjem drugim na desnici in s svojimi že čisto levimi stališči, deluje kot nekdo, ki se je po pomoti znašel med konservativci. Njena dejanja v Evropskem parlamentu, kjer je večkrat zagovarjala povsem leva stališča nasprotnega političnega pola, daleč od krščanskih vrednot, dajo slutiti, da je levičarska “podtaknjenka” ali pa ženska, ki malo skače na levo, malo na desno za zadovoljevanje lastnih flustracij, ali le svojega ega.

Ljudmila Novak, je sicer bivša predsednica Nove Slovenije, ki prihaja iz krščansko demokratskih vrst. Vsaj tja se je vedno plasirala. A verjetno ni osvojila vseh 10 božjih zapovedi. V času prejšnje vlade Janeza Janše, in tudi kasneje, je v Evropskem parlamentu večkrat napadala in kritizirala njeno delo, pri čemer je ponavljala argumente levičarjev. Že pred tem je še kot predsednica Nove Slovenije poskušala to stranko popeljati vse bolj v levo, in obenem kritizirala Janeza Janšo, ter tako škodila povezovanju slovenske politične desnice, predvsem pa njenemu ugledu in enotnosti.

Ljudmila Novak

Ljudmila Novak in Alenka Bratušek.

Celo ko je bila njena stranka v koaliciji s Slovensko demokratsko stranko, se ji ni zdelo neprimerno gostovati v oddaji Studio City, kjer je bila celo kritična do vlade glede takratne situacije s Slovensko tiskovno agencijo (STA). Novakovi so se očitno tovrstna dejanja splačala, saj jo je s svojim vplivom v medijih levica vztrajno predstavljala kot eno najbolj priljubljenih političnih osebnosti v Sloveniji. Sicer pa je tudi v Evropskem parlamentu včasih glasovala, kot, da pripada drugi politični opciji. Leta 2021 je celo, kot kristjanka, podprla resolucijo EU v prid LGBT skupnosti, ki je močno nasprotovala takratnim poskusom Poljske vlade, da omejijo teorijo spola v šolah.

V intervjuju za (levičarski) Večer je Ljudmila Novak celo dejala, da so bile poteze Janeza Janše v času njegove vlade nesprejemljive in da je z nekaterimi potezami škodoval tako svoji vladi kot ugledu države. Zanjo so bile poteze do STA škodljive in so vodile v uničevanje STA, prav tako zanjo ni bilo sprejemljivo zaposlovanje ljudi na RTV Slovenija, ter neimenovanja evropskih tožilcev. Danes Ljudmila (zanimivo) ne protestira proti Golobovemu zakonu o RTV, o sovražnem prevzemu RTV-ja s strani Levice pod krinko nevladnikov in ne protestira proti zasliševanju ljudi, ki delajo verski program na TV Slovenija.

Se je Ljudmila Novak kdaj oglasila, ko so v času vlade Janeza Janše, levičarji širili sovražni govor, ga zmerjali, blatili njega in vlado? Ko so grozili s smrtjo? NE! Celo potuhnila se je v času, ko je potekala volilna kampanja, da nebi škodovala stranki. 

In potem naj še kdo reče, da je bila Ljudmila Novak krščansko vzgojena?

Kako pa vi gledate na delovanje Ljudmile Novak? Je res razdiralka slovenske desnice? Glasujte![/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

VREME

Maribor
oblačno
73%
2.6km/h
100%
9°C
12°
6°
8°
Thu
3°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.