Je Nikica hlinila napad nanjo? Odzivi na družbenih omrežjih!

Nika Kovač, slika tweeter

Še nikoli v zgodovini samostojne države ni bližnje srečanje z nekom sprožilo tolikšen medijski odziv kot ponedeljkovo domnevno srečanje nekega jeznega človeka z Niko Kovač, kjer naj bi jo nepridiprav odrinil in ji zagrozil z ubojem njenega psa. 

Kar nekaj dejstev je, za katere bi lahko rekli, da so privlečena za lase. Napad naj bi se zgodil sredi mesta. Baje Nika ni bila sama. Zakaj se za domnevnim napadalcem ni nihče pognal, zakaj ni reagiral vsaj pes? Nobene priče do sedaj ni bilo, vsaj javno ne, ki bi potrdila to zgodbo. Prav tako pa tudi domnevna poškodba roke ni bila obvezana po standardih zdravstvenih delavcev, ki trdijo, da imobilizacija poškodovane roke, kot jo na fotografiji prikazuje “napadena” Nika Kovač, zagotovo ni bila opravljena pri njih. 

“Da nekdo fizično napade sredi prestolnice in sredi belega dne, pa še pred pričami, je nepojmljivo. Policija ga mora najti najkasneje v nekaj dneh,” je zapisal Bojan Požar.

Svoj levi prispevek k domnevnemu napadu je dodal tudi Luka Mesec.

Za zaključek pa še anketa našega portala. Sodelujte!

vir: tweeter, Nova24TV

 

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
94%
3.6km/h
100%
4°C
5°
3°
4°
Sun
4°
Mon
6°
Tue
4°
Wed
3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA