slika: FB profil Saše Arsenoviča

Mariborski župan Arsenovič še v torek brez maske skakal po MOM, sedaj okužena tudi direktorica občinske uprave Nataša Rodošek!

Okuženi župan Arsenovič na občini kar brez maske

 Mestni občini Maribor zaradi širjenja okužb z novim koronavirusom s ponedeljkom zapirajo javne športne objekte za notranjo rekreativno vadbo in društvene prostore ter uvajajo spremembe v mestnem avtobusnem prometu. Po županu Saši Arsenoviču so okužbo z novim koronavirusom potrdili tudi pri direktorici mestne uprave Nataši Rodošek.

Zaradi okužbe župana so z delovnih mest umaknjeni tudi sodelavci v županovem kabinetu. Po besedah Medveda se je izkazal za pozitivnega tudi test pri direktorici občinske uprave, zato tudi tam prehajajo na prilagojeno delovanje in pospešeno testirajo njene sodelavce.

Župan Arsenovič je še v torek (en dan preden je javil, da je okužen s koronavirusom!) s svojima sodelavkama (na županovi desni je vodja njegovega kabineta Jelka Vrečko) bil na tiskovni konferenci brez zaščitne maske, hkrati pa ti akterji niso zagotavljali primerne medsebojne varnostne razdalje, piše Politikis.

slika: Politikis

Kakšno sporočilo župan Arsenovič torej daje svojim občanom?

MG