zajem slike, twitter

Več, kot očitno je, da levičarjev prav nič ne spravi k pameti. Niti to ne, da je v danes po zadnjih podatkih NIJZ na novo okuženih preko 1100 ljudi.

NOROST NEKATERIH MARIBORSKIH LEVIČARJEV?

Začel je veljati odlok o omejitvi gibanja med 21, in 6 uro. A nekateri Mariborčani, predvsem tisti, ki za vsako ceno radi rešujejo probleme z ulico, kar smo videli še iz leta 2013, tega ne upoštevajo. Na odloke in zdravje ljudi se kratko in malo požvižgajo, na dramatične pozive UKC Maribor prav tako. Očitno jim je ljubše delati nered in ustrahovati ljudi.


Na norost naketrih Mariborčanov, ki smo jim v mestu ob Dravi priča zadnje čase, se je ob pretiravanju nekdanjega novinarja Aljoše Dragaša o številu protestnikov, odzval tudi predsednik vlade, ki je na twitterju zapisal: “Zresnite se!”

Kaj bo ustavilo norost levičarjev? Da bomo zaradi njihove neumnosti primorani popolnoma ustaviti življenje v Sloveniji? Da se bodo zapirale tovarne, trgovine, da se bo sesul zdravstveni sistem? Ali pa da se bodo levičarji v Pekarni in drugod, skupaj s svojimi “navijači” iz Večera končno zresnili in pričeli misliti tudi na druge! Še posebej na tiste, ki zaradi virusa umirajo v UKC Maribor!

Za zdravje občank in občanov mesta Maribor gre!

DK