Je Polona, stanovanje, ki ga je obnovila Delovna akcija, res plačala?

zajem slike, delova akcija, POP TV

Zgodbe o Mariborčanki Poloni, kateri je oddaja Delovna akcija obnovila hišo, kar noče in noče biti konec. V bistvu se saga nadaljuje.

Je Polona res plačala kupnino za stanovanje?

Kaj se dogaja z zgodbo, kjer so Poloni, ki je s hčerko živela v stanovanju v Košakih pri Mariboru, obnovila hišo? A čez nekaj mesecev se je na portalu Nepremičnine.net znašel oglas, da se obnovljeno stanovanje prodaja. Lastnica le-tega pa naj nebi bila Polona, ampak štirje dediči, ki so Poloni stanovanje dali v le najem.

Za portal Slovenske novice, naj bi Polona v telefonskem pogovoru, dejala, dase je z lastniki dogovorila za odkup in kupnino poravnala prek mobilne denarnice mBills. Denar naj bi se nato nekje »izgubil«, saj naj lastniki kupnine na račun nebi prejeli. Kot dokazilo je posredovala zaslonski posnetek domnevnih nakazil v omenjeni aplikaciji

Kupnina naj bi bila razdeljena na več delov, saj je lastnikov hiše več. Zneski posameznih transakcij, ki jih je po svojih trditvah opravila, se gibljejo med 10.250 evri in 11 tisočaki. Kmalu se je pojavilo vprašanje, kako je lahko prek  mBills nakazala tolikšne zneske, saj višina transakcij, ki jih posameznik lahko izvede v enem mesecu, pri omenjeni mobilni denarnici omejena na 10.000 evrov.


Preberite tudi:

Delovna akcija jim je letos obnovila hišo, sedaj pa jo prodajajo.


MBills je sicer mobilna e-denarnica, priročna za hitro plačilo žemlje v pekarni ali položnice za elektriko, ki se izvede prek mobilnika in ne potrebuje zamudnega vpisovanja TRR-številk in sklicev. Da bi kdo z njo poskušal plačati hišo, pa je malce nenavadno, pišejo na portalu Slovenske novice.

Občutki ob prenovi stanovanja so bili nepopisni:

(Video: POP TV)

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.