Novembra so se na naše stroške zabavale v Dubaju, danes so pri Golobu

slika je naključna
Kaja Širok, Renata Zamida in Emilija Stojemnova Duh, so že uradno Golobove

Očitno je vsa levičarska smetana, navajena živeti na stroške davkoplačevalcev, ali po domače na tuj račun. Tako se po vsej verjetnosti znajdete v golobjem koritu. Tudi tri dame, ki so se novembra še veselo zabavale v Dubaju na stroške davkoplačevalcev, oziroma na stroške delovne vneme EXPA.


Kaja Širok, Renata Zamida in Emilija Stojemnova Duh, so se novembra zabavale v Dubaju. Mestu, ki je nekaj posebnega. Uradno so bile dame službeno na EXPU, kot nekakšna dodana vrednost. A meseca novembra še ni bilo svobode. Sedaj, ko je prišla pa je vse drugače. Vse imajo službice, pri Golobu.

Kot piše Požareport, Kaja Širok postaja nova, že deseta državna sekretarka (kar je rekord nad rekordi) v kabinetu predsednika vlade Roberta Goloba. No verjetno predsednika vlade ne reši niti 50 sekretarjev, da bi kaj bolje delal. Renata Zamida, ki je bila zaradi očitkov o korupciji zamenjana, kot direktorica Javne agencije za knjigo, je kasneje pristala v Zokijevem naročju (ne kot farmacevtka). Sedaj pa se razkazuje pri Golobu. Biser nad biseri pa je Emilija Stojmenova Duh, na novo pečema ministrica z makedonskim naglasom, za digitalizacijo. Nesojena mariborska kandidatka stranke SD, kjer je na zadnjih volitvah v okraju Maribor 6, dobila pičlih 796 glasov. No sedaj že “gruli” pri Golobovi stranki.

Novembra leta 2021, uživajoče v Dubaju Kaja Širok, Renata Zamida in Emilija Stojemnova Duh,

Eni, (ene) očitno znajo. Bo treba očitno večkrat v Dubaj, da pristaneš v svobodi.

VREME

Maribor
jasno
95%
0.5km/h
4%
19°C
21°
18°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.