Jaša Jenull
Jaša Jenull

V času protestov, ko levičarski ekstremisti poizkušajo preko ulice doseči menjavo oblasti, so v času epidemije naredili tudi nešteto prekrškov, za kar policisti pridno pišejo globe.

JAŠI JENULLU ZA OKOLI 10.000 EVROV GLOB?

Po globah je med favoriti zagotovo sodi Jaša Jenull, oziroma lahko rečemo kar sin ekstremno levičarske družine. Oče državni tožilec, brat pri LGTB, in mati nekdanja dolgoletna direktorica občinske uprave MOL Joži Hegler. Sicer pa je bila družina znana po tem, ko naj bi se pred leti iz hiše širil neznanski smrad, saj naj bi  Jaša Jenull pred leti v staromeščanskem stanovanju na Slovenski cesti 28 v Ljubljani, redil čisto pravega pujsa.

slika, vir: Nova24TV

Od pujsa pa h kaznim. Jaša Jenull sin državnega tožilca se redno ne samo udeležuje ampak tudi v veliki večini organizira in pomaga pri pripravi protestov proti vladi Janeza Janše. Pri tem seveda na prav vsakem protestu poskrbi za kakšno kršitev. Že nekaj časa je bilo znano, da je za svoja nelegalna dejanja dobil zagotovo veliko vsoto kazni. Od neupoštevanja ukrepov za zajezitev koronavirusa, do kršenja javnega reda in miru, do prometnik prekrškov in še bi lahko naštevali. Tako naj bi se, po kaznih po pričanju mnogih teh nabralo že za okoli 10.000 evrov.. In Jaša (ali pa kdo drug, kar je veliko bolj razumljivo) naj bi vse kazni plačal v roku, torej polovičko.

In glede na to, da naj Jaša nebi delal nikjer in da verjetno tudi očka nebi plačal teh kazni, se upravičeno sprašujemo, kdo je financer teh kazni in ali mogoče pa le-te končajo v “likvidaciji”, kot plačane. Mogoče očka vse zrihta? Sicer pa, ko smo že pri očku, ki se spozna (upajmo!) na pravo, naj sinčkoma, enemu in drugemu razloži kakšna je naša pravna ureditev. Ulica med te zagotovo ne sodi.

PM