V (ukredeno) vilo SD vrgli balon z rdečo barvo!

stavba SD

Napetost pred nezaupnico se stopnjuje. V parlamentu poteka žgoča razprava o delu vlade, oziroma izredna seja konstruktivne nezaupnice.

Popackali fasado stranke SD

slika: twitter

Pred glasovanjem o nezaupnici Janševi vladi v DZ, kjer se obeta žgoča razprava, se politične napetosti v državi v zadnjem času odražajo tudi na pročeljih stavb. Potem ko je minuli konec tedna na cerkev Marijinega obiskanja na Rožniku nekdo nalepil podobo ministra za obrambo Mateja Tonina, so minulo noč neznanci v stavbo (ukradeno vilo), kjer ima sedež stranka SD, odvrgli balon z rdečo barvo, piše 24ur.

Ljubljanski policisti so bili namreč nekaj pred 9. uro obveščeni, da je neznani storilec konec tedna v fasado objekta na območju centra Ljubljane vrgel barvo in jo s tem poškodoval, so nam potrdili na PU Ljubljana.

Nebi radi špekulirali, ampak a ni naključje, da rdečo barvo v ukradeno vilo vrže nekdo ravno na dan glasovanja o nezaupnici. Kaj ni to voda na mlin ravno stranki SD?

PM

VREME

Maribor
pretežno oblačno
86%
2.1km/h
75%
22°C
23°
21°
22°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.