Je res radio Študent povezan z vandalizmom v študentskem kampusu?

radio

Vandalizem, na študentskem kampusu je po petkovih protestih zasenčil vse. Presenetil je tudi organizacijo ŠOV v Ljubljani. Krivec pa…

Je res radio Študent povezan z vandalizmom v študentskem kampusu?

Študentska skupina Povezani, ki z organizacijo dogodkov različnih panog združuje študente Univerze v Ljubljani, je konec tedna ostro obsodila uničevanje javne študentske infrastrukture Študentski kampus s strani levičarskih skrajnežev. “Žalosti nas dejstvo, da Radio Študent 89,3 MHz in njihova študentska fronta širi sovraštvo in nestrpnost do vseh, ki delamo za boljši študentski jutri in razvijamo kritično misel do ekstremizma in vseh, ki želijo spodkopavati demokratična načela. Skupini Modro za študente pa v resen razmislek, komu namenjate javni študentski denar, s katerim se uničuje javna študentska infrastruktura,” so kritično zapisali glede Radia Študent, katerega predstavniki v petek niso manjkali na protivladnem protestu.


“Spremenite ime in odidite stran od študentskega organiziranja saj z uničevanjem študentske lastnine in več kot očitnim napadom na študentski center niste in nikoli ne boste del študentske zgodbe, ki se zavzema za boljši študentski jutri!,” so pri Povezanih zapisali kritično glede Radia Študent. 

Udeležba predstavnikov Radia Študent na petkovih protivladnih protestih niti ne čudi toliko, saj so že v preteklosti dali vedeti, da so naklonjeni petkovim politkolesarjem. Z velikim odobravanjem so namreč delili posnetke shodov, kjer se grozi s smrtjo in ignorira vse nasvete stroke za ohranjanje socialne distance. Čeprav jih ni bilo nikjer, ko so se gradili najbolj umazani projekti, so se z zapisi prelevili tudi v prave naravovarstvenike. Stopili so namreč v bran protestnikov, ki so stopili v bran predloga spremembe zakona o ohranjanju narave in ob tem pripisali: “V senci afere maske se dogaja prava kraja, kraja narave!

Največje dno radia Študent pa je pozivanje k smrti!

Očitno radio Študent ni več radio v pravem pomenu besede, ampak društvo levičarjev, ki se ukvarja s predsednikom vlade, kriči na protestih in v svojem prostem času še razgraja?

P.M.

VREME

Maribor
jasno
95%
0.5km/h
4%
19°C
21°
18°
19°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.