Je Rusija dala ubiti šefa Wagnerjev Jevgenija Prigožina? Strmoglavilo je njegovo letalo!

strmoglavljeno letalo, zajem slike

Severno od Moskve, v regiji Tver, je strmoglavilo letalo. Kot so potrdile pristojne ruske oblasti, je bil na letalu tudi šef Wagnerja Jevgenij Prigožin.

Saj ni res, pa je. Šef Wagnerja Jevgenij Prigožin je po vsej verjetnosti umrl, v kolikor je bil res potnik na letalu, kateri je zjutraj strmoglavilo. Ga je Putin dal ubiti? O tem se danes sprašuje ves svet?

Zasebno letalo je strmoglavilo severno od Moskve, poroča ruska tiskovna agencija TASS, ki se sklicuje na ministrstvo za upravljanje v izrednih razmerah. TASS je navedel rusko upravo za civilno letalstvo, ki je najprej sporočila, da je bil na seznamu potnikov tudi 62-letni Prigožin. Pozneje pa je potrdila, da sta bila med sedmimi potniki tudi Jevgenij Prigožin in poveljnik ter soustanovitelj Wagnerja Dimitrij Utkin

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.