Med tem, ko so nekateri zaradi poplav izgubili skoraj vse, je Muki veselo kasiral?

slika: Nova24TV

Kako bo država poskrbela za tiste, ki so v poplavah izgubili praktično vse? Glede na izkušnje te vlade, je vprašanje res na mestu. Milijoni, ki se stekajo za nevladnike so namreč neverjetni.

Nekateri na račun države očitno dobro živijo. Med njimi tudi inštitut Danes je nov dan, znanega levičarja Filipa Dobraniča Mukija. Ministrstvu za javno upravo se je na začetku avgusta, ravno po tem, ko so Slovenijo zajele poplave in je kar nekaj državljanov izgubilo vse, kar so imeli, izredno mudilo, da Inštitutu Danes je nov dan (ki se bojda ukvarja z “drugimi vprašanji”) nakažejo ker neverjetnih 34.139,08 evrov sredstev (še 5.965,20 evrov je dodalo t. i. “Kreativno središče Center Rog”, ki se prav tako napaja iz javnega denarja).

Skupno 40.104.01 evrov, je torej Mukijev zavod dobil od države samo v mesecu avgustu. V tem letu so prejeli že 71.869,27 evra. Avgustovki znesek pa je daleč največji, kar ga je ta inštitut, za katerega praktično nihče ne ve kaj pravzaprav dela, dobil.

No Muki zagotovo ni zavihal rokavov in z lopatami ter samokolnico vozil blato iz poplavljenih hiš. Je pa, po vsej verjetnosti “nakaknil rokavčke” in odpotoval na morje? Za 40 jurjev se splača?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.