Je Saša Arsenovič prevaral svoje volilce, ki so mu zaupali podpise za kandidaturo?

slika: Škandal24

Dolgo se je pletla in na koncu tudi razpletla kandidatura (za nekatere spornega) kandidata za župana Mestne občine Maribor, Saše Arsenoviča.

Vse vloge za župana so bile vložene in ravno zadnji je uro pred iztekom roka župansko kandidaturo vložil Saša Arsenovič. Kljub temu da je zbral dovolj podpisov za samostojno kandidaturo, ga je za župana uradno predlagala stranka Cerarjeve SMC.

Predvolilna taktika, mešetarjenje z volivci ali pa le dobra politična poteza Saše Arsenoviča? Najprej je napovedal svojo kandidaturo za župana MOM, pod stranko SMC, nato si je baje premislil in začel zbirati podpise, saj je želel očitno nastopiti, kot samostojni kandidat, zatem pa si je očitno po obisku Mira Cerarja v Mariboru spet premislil, a vseeno zbral podpise, a la za občinski svet in na za župana.

Zakaj je torej Arsenovič zbiral podpise, potem pa je župansko kandidaturo, vložil preko stranke SMC? Upravičeno se sprašujemo, ali to ni prevara volivcev, ki so mu zaupali (podpisali) glas za njegovo kandidaturo?

uredništvo e-Maribor

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.